比思論壇

標題: 我未去過韓國,想問問男士係韓國多唔多野買? - 韓國 [打印本頁]

作者: 合桃    時間: 2010-9-2 15:58
標題: 我未去過韓國,想問問男士係韓國多唔多野買? - 韓國
各位,因為我未去過韓國,不過就聽過好多朋友仔話韓國好多女人野買...
衫,手飾,化妝用品,護膚品都好平好抵買...
但係,我就好少聽到話男士去韓國都好多又平又抵0既衫褲鞋買..
唔知去過韓國0既男士們...你地可唔可以分享下去韓國返黎0既感受..
因為我老公好鍾意買衫,但怕去到韓國無咩野買...
我唔想悶親我老公..
唔該曬,各位!
作者: LINUS    時間: 2010-9-2 16:56

btw,"made in korea" 最抵買,quality 好d!
另外,我suggest冬天去,d衫靚d ,最主要係有靚褸! 好...冬天去多轉先
作者: kamkamkam    時間: 2010-9-2 17:44
真架, 我地總共買左兩條牛仔褲一件恤衫都係50000W...仲有得退稅3000W....
作者: kamkamkam    時間: 2010-9-2 17:48
不過都要睇下好唔好彩遇到D平野...當地導遊向我展示過LB銀包...佢聲稱大約7百蚊港紙...我就搵唔到...
作者: 合桃    時間: 2010-9-2 17:52
雖然你未去過韓國...但係淨首爾+少少周邊的5天夠曬啦...行程又唔會太趕...
作者: kamkamkam    時間: 2010-9-2 18:08
絕對同意"
我同朋友分別係Hello APM都有唔好既經歷 大部份既舖頭都唔標價
佢地見外地人就會亂開價  一件旺角款式開25000W
佢地做開批發生意(零晨12-6am每個款最少攞3件以上)既根本唔希罕零售

歡迎光臨 比思論壇 (http://108.170.5.74/) Powered by Discuz! X2.5